Έδρα

Η έδρα της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας βρίσκεται στην οδό Ήλιδος 54-56, ΤΚ 11527, Γουδή, Αθήνα. Εκεί βρίσκεται ο ιδιόκτητος χώρος της εταιρείας ο οποίος αποτελείται από γραφεία, αίθουσα σεμιναρίων και επιστημονικών εκδηλώσεων, χώρο επιτραπέζιων επιδείξεων και βιβλιοθήκη.

Στην έδρα της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας πραγματοποιούνται οι βραδυνές επιστημονικές συνεδρίες της Τρίτης, τα διήμερα σεμινάρια πρακτικής εκπαίδευσης, το κλινικό σεμινάριο των οδοντικών εμφυτευμάτων και οι συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Η κυρία Μαρία Μπλαζάκη είναι η γραμματέας της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας και βρίσκεται στην έδρα της εταιρείας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 14.00, πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει σε κάθε σχετικό ερώτημα. Το τηλέφωνο της είναι 2107484167. Μπορείτε επίσης να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .