Εκδηλώσεις

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το ετήσιο πρόγραμμα των Επιστημονικών Εκδηλώσεων της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας για το 2018. Βασικός στόχος της ΕΠΕ είναι να συνεχίσει και το 2018 να πραγματοποιεί εκδηλώσεις υψηλού επιστημονικού επιπέδου.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η διοργάνωση για πρώτη φορά στην Ελλάδα του διήμερου Συνεδρίου “Bone and Tissue Days”. Την επιστημονική εκδήλωση, όπως επίσης και τους έξι ομιλητές εγνωσμένης αξίας από τους τομείς της Περιοδοντολογίας, της Στοματικής Χειρουργικής και της Οδοντικής Προσθετικής, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επαγγελματίες οδοντίατροι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της ΕΠΕ συνεχίζεται με το τριήμερο Κλινικό Σεμινάριο Εμφυτευμάτων στα Χανιά. Έπειτα θα ακολουθήσει η ετήσια εναρκτήρια ομιλία του Οκτωβρίου με καλεσμένο ομιλητή τον διακεκριμένο επιστήμονα στον τομέα της Ενδοκρινολογίας και της Γενετικής και επικεφαλής ερευνητή του NICHDDr Κωνσταντίνο Στρατάκη. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί το διήμερο σεμινάριο Κλινικής Περιοδοντολογίας στην Αλεξανδρούπολη. και θα ολοκληρωθεί το ετήσιο επιστημονικό πρόγραμμα με την Ημερίδα της 1ης Δεκεμβρίου με προσκεκλημένο ομιλητή τον Καθ. Μ. Quirynen από το Βέλγιο.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι συνεχίζεται και το 2018, με μεγάλη ανταπόκριση από τους συναδέλφους οδοντιάτρους, ο κύκλος των διαδικτυακών σεμιναρίων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ της ΕΠΕ για τη συμμετοχή του αλλά και την πολύτιμη βοήθεια του στο σχεδιασμό του ετησίου προγράμματος και για την συμβολή του στην υλοποίηση των επιστημονικών εκδηλώσεων. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΕ, σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας έχοντας τη πεποίθηση ότι η θεματολογία και η ποιότητα των ομιλιών θα σας ανταμείψουν για την παρουσία σας και θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας.  

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Καθηγητής Φοίβος Μαδιανός

Πρόεδρος


 

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε μορφή pdf.

More in this category: Ημερίδες »