Εκδηλώσεις άλλων εταιρειών

55ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος με τη συνεργασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αργολίδας

6-8 Σεπτεμβρίου 2018

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ


 

1ο Συνέδριο της Βαλκανικής Εταιρείας Ειδικών Ορθοδοντικών &  20ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ορθοδοντικής Εταιρείας Ελλάδος και της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος

Η Ορθοδοντική Εταιρεία Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.) και η Ορθοδοντική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (Ο.Ε.Β.Ε.) συνδιοργανώνουν με τη συμμετοχή και του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος (Ε.Σ.Ο.Ε.) το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριό τους, σε συνδυασμό με το 1ο Συνέδριο της Βαλκανικής Εταιρείας Ειδικών Ορθοδοντικών (B.A.O.S.), το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2017, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Α.Π.Θ, στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ


 

Κλινικό Σεμινάριο Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης (Ε.Ο.Ε)

Το πρόγραμμα επιστημονικών εκδηλώσεων της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης για τη χρονιά 2017-2018, ξεκινά με ένα διεθνές διήμερο κλινικό σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Ιουλίου 2017 (Παρασκευή και Σάββατο αντίστοιχα) στην Αίθουσα Διαλέξεων της Εταιρείας και έχει ως τίτλο «Orthodontically driven Corticotomy”. Periodontally Accelerated Orthodontic Movement. Επεκτείνοντας τα όρια της ασφαλούς ορθοδοντικής μετακίνησης, ενισχύοντας την ορθοδοντική θεραπεία και αναβαθμίζοντας τον ουλικό βιότυπο. Θεωρητική και handson προσέγγιση»

Συντονιστής ο κ. Χ. Αποστολίδης και ομιλητές οι κ.κ. FBrugnami και ACaiazzo.

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά στο 210 7780671, 210 7716671 (12.00-17.00) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κόστος συμμετοχής
Θεωρητικό Μέρος: 100 ευρώ (max 40 συμμετέχοντες)
Θεωρητικό & Hands on: 170 ευρώ (max 15 συμμετέχοντες)

Δείτε το πρόγραμμα του Κλινικού Σεμιναρίου εδώ 


 

 54ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδας

Το 54ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δράμας, στις 8-9 Σεπτεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο «HYDRAMA GRAND HOTEL», στην Δράμα.

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ


 

37ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο

Το 37ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο με θέμα «Η Οδοντιατρική αναπόσπαστος κρίκος στην ιατρική αλυσίδα», θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Οκτωβρίου 2017, στο "Βελλίδειο" Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες υποβολής εργασιών για το κατευθυνόμενο πρόγραμμα είναι μέχρι και την 15η Ιουνίου 2017 και για το ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι και την 25η Αυγούστου 2017.


 

103η Ετήσια Συνάντηση της Αμερικανικής Ακαδημίας Περιοδοντολογίας

9-12 Σεπτεμβρίου 2017

Βοστώνη, Η.Π.Α.

Πληροφορίες: http://www.perio.org/meetings